onsdag 10 januari 2018

Onsdag 10 januari 2018. Lite virrig i kväll men tänker få ordning på bloggandet igen!!

Om bloggläsare undrar varför de inte kan se bloggen så gör jag, som politikerna säger, gör om  och gör rätt!
Nu har det blivit onsdag kväll. Tobias kom nyss hem sedan han med sin pappa varit i Tobias lägenhet och grejat.
Klockan tio i dag skulle jag vara på USÖ för att få ny hörapparat. Jag tog rullatorn och gav mig ut i kylan . Minus tre grader! Ingen snö! Konstig vinter! Min Audiolog är så bra. Hon talade tydligt om  vad hon tänkte göra för att allt skulle bli så bra som möjligt. Jag förstod inte, eftersom jag är tekniskt okunnig men jag uppskattade hennes tydlighet så jag,  i alla fall, högst imponerad av hennes kunnande,kunde lämna sjukhuset för att ta promenaden hem. Det tog en halv timme. Den tiden behövde jag vara utomhus.Visst är det bra att bo centralt och kunna ta sig fram till fots. Bokhandeln jag besökte på hemvägen hade inte rätt sorts dagbok för mej, så i morgon får jag ge mig iväg upp på stan till en annan bokhandel. Jag både bloggar och skriver dagbok.

När jag kom hem fick jag besök till lunch av mitt barnbarn Kristin. Vi har hållit ihop i alla år och vi har alltid gillat varandra. Så roligt att ha en av mina barnbarnsflickor boende i samma stad som jag. Fjorton barnbarn, varav tolv pojkar och två flickor har jag begåvats med och jag älskar dem alla.

Nu ska jag prata lite med Tobias  för att sedan gå till vila. Han börjar sitt jobb klockan  åtta i morgon.
Nu säger jag Godnatt till er alla mina kära vänner. Gud är god och älskar oss precis som vi är! Sov Gott! "Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar